Stress ?

Door Allebach

Als je iets voor de zoveelste keer doet dan wordt het een zekere routine. Dat geldt om de één of andere manier niet voor Tour de Bok. Ieder jaar gebeurd er wel iets waar even wat op bedacht moet worden.
Dan heb ik nog niet eens voor de bijna gebruikelijke schoonheidsfoutjes in het programmaboekje. In de eerste 150 exemplaren zitten sowieso 2 foutjes, één hiervan (2010 in plaats van 2011) is door een aantal messcherpe deelnemers ontdekt. De andere is nog niet genoemd, dus doe je best.

Dit jaar waren er weer eens zorgen op het technische vlak.
Windows 7 vindt de manier van communiceren tussen de verschillende programma”s, waardoor Tour de Bok kan werken, niet leuk. Tijdens het verwerken van Luik-Bastenaken-Luik, voor de Classic Bok, was er nog geen vuiltje aan de lucht. Aan de vooravond van Tour de Bok weigerde Windows iedere medewerking. Gelukkig gold ook voor deze technische storing; dat je nooit de enige bent met zo”n probleem. Wat zeker meehelpt is een zoon die nog veel meer verstand heeft van enen en nullen die onwillig zijn.

Dit was nog niet alles want het werd nog billen knijpen om toner waarmee de laserprinter bijgevuld moet worden. In het kader van, kan het nog zuiniger leek het een goed plan om geen nieuwe toner cartridges aan te schaffen maar over te gaan op bijvullen. Weken terug op Ebay een leverancier gevonden in Duitsland, meteen de hele handel besteld. Afleveren van de gewenste artikelen liet even op zich wachten. Daardoor moesten de uitnodigingen en de eerste 150 exemplaren van het programmaboekje gekopieerd worden. Het is dinsdag uur U nadert maar gelukkig heeft DHL de gewenste goederen zojuist afgeleverd. Als goedmakertje had de leverancier een grote Milka reep bijgevoegd. Aangezien het de afgelopen dagen extreem warm was, kon je hier met recht spreken van een slappe reep.

Alles staat startklaar om de 20e Tour de Bok te laten beginnen.