Router

Door Allebach

Het is weer zo ver, net als 3 jaar gelden gaat er iets stuk op een moment dat het ongewenst is. Ging het toen om de onmisbare printer, nu heeft de router de geest gegeven. Zo”n apparaat staat gedurende een aantal jaren dag en nacht aan en gaat uitgerekend 2 dagen voor de start van Tour de Bok stuk. Gelukkig is een router niet meer onmisbaar, er zijn een aantal onbeveiligde draadloze routers in de buurt waar op meegelift kan worden. Verder zijn er een paar mobieltjes in huis die ook als router kunnen dienen. Maar aan de vooravond van Tour de Bok is dit allemaal niet ideaal. Het internet wordt afgezocht of er in de weide omgeving een geschikte draadloze router te verkrijgen is die aan de gewenste specificaties voldoet en direct leverbaar is. Tot die tijd komen de noodscenario’s uit de kast om in ieder geval zaterdagochtend om 10:00 uur klaar te kunnen staan in Café Bok.