Laptop

Door Allebach

Het wordt een vervelende gewoonte maar het wekt geen verbazing meer omdat het went. In de voorbereiding van Tour de Bok moet er blijkbaar iets stuk gaan wat gebruikt wordt voor het spel. Dit jaar begeeft de harde schijf van de laptop het, gelukkig is de laptop niet van cruciaal belang voor het functioneren van het spel. De laptop wordt vooral gebruikt als “afstandsbediening” en het mobiel updaten van de website.

Na grondig onderzoek is gebleken dat de harde schijf onherstelbaar beschadigt is. Gelukkig stonden er niet veel belangrijke zaken op dus de schade is beperkt. Er is echter wel direct een nieuwe laptop aangeschaft omdat het op afstand bedienen van de pc, printer en website erg handig is. Het is te hopen dat het ergste leed weer geleden is en dat de komende 5 weken vlekkeloos verlopen zodat de 22e Tour de Bok weer een succes wordt.