Tour 2015

Door Allebach

Langzaam maar zeker wordt de gele Tour gekte zichtbaar in Nederland, met als stralend middelpunt Utrecht. Verschillende deelnemers aan Tour de Bok die het Tour spektakel in Utrecht live willen aanschouwen hebben zich al gemeld met vragen over het inleveren van hun deelname formulier. Er is al een toezegging gedaan dat Café Bok voor deze gelegenheid zijn deuren opent om 9:00 uur zodat Utrecht bijtijds met de trein gehaald kan worden. Te mooi weer of politie acties kunnen de Tour start nog enigszins dwarsbomen, maar Tour de Bok gaat zoals gebruikelijk gewoon van start.

Wat ook gebruikelijk is bij Tour de Bok dat er een cruciaal apparaat vlak voor de start defect raakt. Dit jaar viel het mee, de koelventilatoren van de computerkast en videokaart van de hoofdcomputer vonden het na 6 jaar mooi geweest. Na een grondig onderhoud draait alles weer zoals het hoort.

De lijsten zullen live in Café Bok worden ingevoerd. Vorig jaar vond het invoeren van de deelnemerslijsten plaats via een laptop en het internet, dit jaar gaat de computer waar het allemaal op gebeurd mee naar Café Bok en worden de lijsten rechtstreeks ingevoerd. Op dit moment wordt er proef gedraaid op de keukentafel om te kijken of alles naar behoren werkt.