Aanpassingen

Door Allebach

Bijzondere tijden vragen bijzondere maatregelen.

Op het moment dat bekend werd gemaakt dat de Tour de France 2020 op een later tijdstip werd verreden is er meteen besloten om ook Tour de Bok te organiseren.

Er waren een paar opties om het spel te organiseren die geheel afhankelijk waren van de maatregelen die zouden gelden voor het COVID virus.

Besloten is om geen enkel risico te nemen wat betreft de verspreiding van het virus en de gezondheid van de deelnemers aan Tour de Bok.

Wat is er allemaal anders:

Het boekje met daarin alle informatie en het inschrijfformulier ligt dus niet klaar in Café Bok.

Om deel te nemen is er zaterdag 29 augustus geen inschrijving in Café Bok en ligt er ook geen aandenken klaar voor de deelnemers.

Gratis deelname.

Volledig online te spelen en te volgen.

De gehele slotdag, met vast onderdeel de prijsuitreiking, komt te vervallen.

Al deze aanpassingen hebben nog al consequenties, zo moeten bijvoorbeeld de spelregels die altijd in het deelnameboekje vermeld staan aangepast moeten worden aan deze bijzondere situatie.

Om iedere discussie voor te zijn wat betreft de gratis deelname; er zijn voor de organisatie steekhoudende argumenten om ook nu niet over te gaan op online betalen van het inschrijfgeld. De gratis deelname aan Tour de Bok heeft wel degelijk invloed op de te winnen prijzen dit jaar. Maar de basis van het spel is en blijft Café Bok waar gezelligheid voorop staat en waar deelname aan Tour de Bok voor de Olympische gedachte zou moeten staan.