Valse start

Defecte laserprinter

Het begint er langzaam op te lijken dat de 18eTour de Bok onder een ongelukkig gesternte ligt.

Waar andere jaren de bezorging van de uitnodigingen onder redelijke weersomstandigheden plaatsvond. Werd dit jaar de start van de bezorging verstoort door een fikse regenbui. Natuurlijk van een beetje regen is nog nooit iemand dood gegaan, maar het leek een voorteken voor wat er nog komen gaat.

Niets lijkt erop dat er nog meer onheil te wachten stond, totdat er woensdagavond het restant van de boekjes geprint moest worden.Het bleef akelig stil en de printer geeft geen teken van leven. eerst maar eens alle kabels checken, stuurprogramma”s nalopen, een services in Windows aanzetten. het mocht allemaal niet baten. Alles wat rest is een schroevendraaier, na wat gesleutel bleek de voeding opgeblazen.

Dan breekt er toch iets van koorts uit, Google wordt geraadpleegd maar levert niet direct het gewenste resultaat. Misschien werpt een nachtje slapen een nieuwe kijk op de zaak.

Omdat de Tour voor niets en niemand wacht rest er niets anders dan een nieuwe printer te bestellen.

Een filerijk ritje Ridderkerk later was de printer donderdagavond in huis.

Na deze valse start kan Tour de Bok nu echt beginnen.’