Onderweg

Het is nu echt begonnen, 344 deelnemers en 32 ploegen nemen deel aan Tour de Bok.

Alle ingevoerde lijsten zijn gecheckt, dit leverde 28 foutjes op die geen invloed hadden op de voorlopige tussenstand. Dit betekent dat vanaf maandag de stand officieel is.

3 dagen onderweg en er zijn nu al deelnemers die met dicht geknepen billen voor de buis zitten. En maar hopen dat ze geen punten halen want laatste worden is dit jaar extra lucratief geworden door het speciale naambordje dat Harrie Stavenuiter van Den Oude Casianus beschikbaar heeft gesteld.

Er zijn er ook die denken dat ze zich speciale privileges kunnen veroorloven, die verwachten dat ze iedere dag op de hoogte kunnen worden gehouden, van de stand, via sms of mail. Helaas zijn dit soort voorrechten alleen maar voorbehouden aan heel speciale deelnemers.

In deze categorie bevindt zich Bob die als mede initiatief nemer van het spel en oud organisator, een keer tijdens Tour de Bok op vakantie is. Het mag duidelijk zijn dat zo’n persoon een bevoorrechte positie geniet. Alle anderen zijn aangewezen op de standen die iedere dag, rond 20:00 uur, worden opgehangen in Café bok.

Op dinsdag zijn alle uitslagen hier op de site te vinden omdat ze bij Café bok dan hun rustdag houden.’