Druk

Door Allebach

Zo even tijd maken om hier wat te melden. Over de Tour de France valt heel weinig te melden. De Astana ploeg dicteert de koers, excuus Lance Armstrong en zijn coach Johan Bruyneel bepalen wat er gebeurd. En dat is tot dusver heel weinig, we zijn weer terug bij het “oude” wielrennen waar de ploeg met de sterkste renners de dienst uit maken.
Alleen zaterdag 25 juli verwacht ik vuurwerk op weg naar de top van de Mont Ventoux, daar kan de tour beslist worden.

In deze slechte economische tijden, waar overal gepraat wordt over werktijd verkorting en ontslagen. Is het een teken dat het in de medische sector heel druk is, en dat er wordt overgewerkt om bloedzak folie en infuus slangen te maken. Het zal wel aan de tijd van het jaar liggen, en ja er wordt geleverd in Oostenrijk.

Er is weer een sporter betrapt op het gebruik van cocaïne. Het schijnt namelijk dat de deze drug, die heel goed werkt tegen druk en vet, gebruikt mag worden als je niet aan het sporten bent. Vervelende bijwerking is dat het verslavend is.
Het verklaart wel de witte poeder op de handen van Yuri “Lord of the rings” van Gelder.