Website

Door Allebach

In 2000 zonder kennis en ervaring begonnen met de bouw van deze website. Ieder jaar en stapje verder op weg naar een volwassen website. Een beetje knutselen en prutsen zonder ergens rekening mee te houden. Dat laatste is nu ten einde gekomen in 2 jaar tijd bereikte de website zijn bandbreedte limiet in de maand juli. Naar het hoe en waarom is de afgelopen weken grondig onderzoek gedaan.

De zeer grafisch vormgeving, gecombineerd met een toename van de bezoekers aan de website heeft voor een gigantische toename van het data verkeer gezorgd.

Bezoekers aantallen van deze website

Om te voorkomen dat in de toekomst tijdens de Tour de Bok de website weer in de problemen komt en op zwart gaat zijn er maatregelen genomen.
Een grote uitdaging om de website zo te verbouwen dat de functionaliteit intact blijft maar dat het data verkeer drastische verminderd. Het resultaat zie je nu voor je, grafisch een stuk simpeler en gestroomlijnder. De website genereert daardoor een stuk minder data verkeer en is een stuk sneller, vooral bij trage internet verbindingen.

Bandbreedte verbruik